8 مرحله + من به شما اهمیت می‌دهم: معنی، پاسخ‌ها و موارد دیگر

عبارت “8 گام + من به تو اهمیت می دهم” یک عبارت رایج است که برای انتقال حس همدلی و حمایت نسبت به کسی که دوران سختی را پشت سر می گذارد استفاده می شود. اغلب در زمینه های مختلف، از جمله در روابط شخصی، خدمات مشتری، و حمایت از سلامت روان استفاده می شود.

mental health-سلامت روانی

در اینجا 31 نکته برای بهره‌گیری از عبارت “8 مرحله + من به شما اهمیت می دهم” به روشی مفید و حمایتی آورده شده است:

  1. از عبارت به روشی واقعی و صمیمانه استفاده کنید. از آن به عنوان یک تبریک یا خداحافظی عمومی استفاده نکنید، بلکه به عنوان راهی برای نشان دادن اینکه واقعاً به شخصی که با او صحبت می کنید اهمیت می دهید.
  2. از عبارت به موقع استفاده کنید. اگر کسی دوران سختی را سپری می‌کند، در اسرع وقت بعد از اینکه به آن نیاز داشت، حمایت خود را ارائه دهید.
  3. مراقب مرزهای فرد باشید. آنها را مجبور نکنید در مورد چیزهایی صحبت کنند که نمی خواهند در مورد آنها صحبت کنند و اگر نمی خواهند حمایتی دریافت کنند به خواسته های آنها احترام بگذارید.
  4. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که مناسب موقعیت باشد. مثلا اگر کسی غمگین است، ممکن است بگویید «من برای تو آمده‌ام» یا «من به تو اهمیت می‌دهم»، اما اگر کسی در حال جشن گرفتن موفقیت است، ممکن است بگویید «تبریک می‌گویم!»
  5. برای پیگیری پیشنهاد پشتیبانی خود آماده باشید. اگر می گویید “من برای شما اینجا هستم"، آماده باشید که واقعاً در کنار آن شخص باشید، چه به معنای گوش دادن به او، ارائه مشاوره یا ارائه کمک عملی باشد.
  6. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که محترمانه و دربرگیرنده باشد. از به کار بردن زبانی که حامی یا نادیده انگاشته است خودداری کنید و مراقب هویت و تجربیات فرد باشید.
  7. برای بازخورد آماده باشید. اگر شخصی که به او حمایت می‌کنید، حمایت شما را نمی‌خواهد یا نیازی به آن ندارد، برای شنیدن بازخورد او آماده باشید و رویکرد خود را بر این اساس تنظیم کنید.
  8. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که قدرت بخش باشد. به جای تمرکز بر روی کارهایی که می‌توانید برای فرد انجام دهید، روی کارهایی که او می‌تواند برای خودش انجام دهد تمرکز کنید و برای کمک به او در رسیدن به اهدافش، پشتیبانی و منابع ارائه دهید.
  9. صبور باشید و درک کنید. حمایت از کسی می‌تواند چالش برانگیز باشد، بنابراین صبور باشید و درک کنید، و به یاد داشته باشید که نیازها و جدول زمانی هر کس متفاوت است.
  10. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که با ارزش ها و اعتقادات شما سازگار باشد. اگر از ارائه حمایت به روش خاصی راحت نیستید، با صداقت و مستقیم باشید، اما همچنان به روشی محترمانه و مناسب حمایت کنید.
  11. مراقب محدودیت های خود باشید. بیش از حد به خود قول ندهید یا بیش از حد متعهد شوید و در مورد آنچه که می‌توانید و نمی توانید انجام دهید صادق باشید.
  12. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که از نظر فرهنگی حساس باشد. از پیشینه فرهنگی و ارزش های فردی که از او حمایت می کنید آگاه باشید و به عقاید و اعمال او احترام بگذارید.
  13. از زبان بدن و لحن صدای خود آگاه باشید. مطمئن شوید که زبان بدن و لحن صدای شما باز، حمایت کننده و غیرقابل قضاوت باشد.
  14. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که برای رسانه ای که استفاده می کنید مناسب باشد. مثلا اگر از طریق متن ارتباط برقرار می‌کنید، از شکلک‌ها یا شکلک‌ها برای نشان دادن حمایت خود استفاده کنید، اما مراقب باشید که بیش از حد از آنها استفاده نکنید.
  15. از پویایی قدرت در رابطه آگاه باشید. اگر در موقعیت اقتدار یا قدرت هستید، مراقب باشید که پیشنهاد حمایت شما چگونه ممکن است درک شود و مراقب باشید که از آن به عنوان راهی برای اعمال کنترل یا نفوذ استفاده نکنید.
  16. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که با موقعیت سازگار باشد. مثلا اگر کسی خبر بدی را به اشتراک می‌گذارد، ممکن است از لحن و زبان جدی‌تری استفاده کنید، در حالی که اگر فردی خبر خوب را به اشتراک می‌گذارد، ممکن است از لحن و زبان جشن تری استفاده کنید.
  17. از وضعیت عاطفی فرد آگاه باشید. نسبت به احساسات و واکنش های آنها حساس باشید و حمایت خود را بر اساس آن تنظیم کنید.
  18. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که حمایت کننده و اعتباربخش باشد. از بهره‌گیری از زبانی که نادیده گرفته یا بی اعتبار است خودداری کنید و بر حمایت از احساسات و تجربیات فرد تمرکز کنید.
  19. از احساسات و تعصبات خود آگاه باشید. درباره احساستان با خودتان صادق باشید و از هرگونه سوگیری یا فرضیاتی که ممکن است در توانایی شما برای ارائه پشتیبانی تأثیر بگذارد آگاه باشید.
  20. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که به استقلال فرد احترام بگذارد. از بهره‌گیری از زبانی که بیش از حد کنترل کننده یا پدرانه است خودداری کنید و بر حمایت از توانایی فرد برای تصمیم گیری و انتخاب خود تمرکز کنید.
  21. آگاه باشیدشبکه حمایت اجتماعی افراد مراقب افراد و منابعی که در زندگی خود دارند، باشید و مراقب باشید که از تلاش‌ها تجاوز نکنید.
  22. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که مناسب موقعیت باشد. مثلا اگر فردی در حال گذراندن یک بحران پزشکی است، ممکن است از لحن رسمی و حرفه ای تر استفاده کنید، در حالی که اگر فردی در حال جشن گرفتن یک موفقیت است، ممکن است از لحن معمولی و تبریک تر استفاده کنید.
  23. از پیشینه فرهنگی و ارزش های فرد آگاه باشید. به اعتقادات و اعمال آنها احترام بگذارید و از بهره‌گیری از زبان یا نمادهایی که ممکن است توهین آمیز یا نامناسب باشد خودداری کنید.
  24. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که توانمند و نشاط آور باشد. از بهره‌گیری از زبانی که منفی یا انتقادی است خودداری کنید و بر حمایت از توانمندی ها و توانایی های فرد تمرکز کنید.
  25. از نیازهای فیزیکی فرد آگاه باشید. مراقب سلامت و تندرستی آنها باشید و در صورت نیاز حمایت و منابع را ارائه دهید.
  26. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که برای رسانه ای که استفاده می کنید مناسب باشد. مثلا اگر از طریق ایمیل با هم ارتباط برقرار می‌کنید، از لحن رسمی‌تری استفاده کنید، در حالی که اگر از طریق پیام متنی ارتباط برقرار می‌کنید، از لحن معمولی‌تر استفاده کنید.
  27. از ترجیحات شخصی فرد آگاه باشید. حواستان به موارد پسند و ناپسند آنها باشد و حمایت خود را بر اساس آن تنظیم کنید.
  28. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که با ارزش ها و خط مشی های سازمان شما سازگار باشد. اگر نماینده یک شرکت یا سازمان هستید، به ارزش‌ها و خط‌مشی‌های شرکت توجه داشته باشید و مطمئن شوید که پشتیبانی شما با آنها سازگار است.
  29. از نیازهای بلند مدت فرد آگاه باشید. مراقب اهداف و آرزوهای بلندمدت آنها باشید و پشتیبانی و منابعی را ارائه دهید که به آنها در دستیابی به این اهداف کمک می کند.
  30. از عبارت به گونه ای استفاده کنید که به مرزها و استقلال فرد احترام بگذارد. از بهره‌گیری از زبانی که بیش از حد کنترل کننده یا پدرانه است خودداری کنید و بر حمایت از توانایی فرد برای تصمیم گیری و انتخاب خود تمرکز کنید.

یان، عبارت “8 قدم + من به شما اهمیت می دهم” روشی قدرتمند برای نشان دادن همدلی و حمایت نسبت به کسی است که دوران سختی را پشت سر می گذارد. با پیروی از این 31 نکته، می‌توانید از این عبارت به شکلی مفید و حمایتی مناسب با موقعیت استفاده کنید، به مرزها و خودمختاری فرد احترام گذاشته و برای رفاه و موفقیت او توانمند سازید.

منابع و مراجع دارای اعتبار بالا:

  1. «هنر همدلی: راهنمای عملی برای درک و حمایت از دیگران» نوشته دکتر جی. مایکل بیتزر
  2. “حمایت از دیگران: راهنمای همدلی، ارتباط، و حمایت موثر” نوشته دکتر جی دیوید لوئیس-ویلیامز
  3. «قدرت همدلی: راهنمای ایجاد روابط، شکستن موانع و ایجاد دنیایی مهربان تر» نوشته دکتر مریم عبدالله
موضوعات: بدون موضوع, آموزشی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...